flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Засідання Ради суддів України відбудеться 26 жовтня 2018 року

17 жовтня 2018, 09:35

26 жовтня 2018 року відбудеться чергове засідання Ради суддів України. Засідання відбуватиметься у приміщенні Верховного Суду (м. Київ,вул. П.Орлика, 8, Кловський палац). Засідання розпочнеться о 10 годині.

Порядок денний складатиметься з 8 питань. Зокрема, члени Ради суддів розглянуть питання:

1. Про інформацію щодо стану і строків кваліфікаційного оцінювання суддів України. Доповідатиме - Голова Ради суддів України Олег Ткачук, співдоповідач Голова Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Сергій Козьяков.

2. Про внесення змін та викладення у новій редакції Рекомендацій щодо притягнення до відповідальності за неповагу до суду. Доповідач: член РСУ Віктор Маслов.

3. Про внесення змін до Положення про помічника судді. Доповідач: членкиня РСУ Галина Діброва.

4. Про визначення кандидата від Ради суддів України до складу Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя. Доповідач: Голова РСУ Олег Ткачук.

5. Про заходи забезпечення безпеки суддів, охорони судів та осіб, котрі беруть участь в судочинстві. Доповідачі: Голова РСУ Олег Ткачук, Голова ВРП Ігор Бенедисюк, Голова ДСА України Зеновій Холоднюк.

6. Про створення робочої групи щодо напрацювання спільних етичних правил юристів, що здійснюють правосуддя тазабезпечують його здійснення. Доповідач: член РСУ Єгор Краснов.

7. Про заохочення доповідатиме член РСУ Сергій Єремейчук.

Реєстрація представників ЗМІ  триватиме до 15 години 24 жовтня за телефоном: (044) 2777634 або на e-mail:pressoffice@court.gov.ua

 Джерело:Прес-служба РСУ