flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

25 липня 2018 року в Національній школі суддів України відбулося чергове засідання групи розробників навчального курсу для кандидатів на посаду судді на тему: “Судове адміністрування та доступ до суду”.

25 липня 2018, 15:48

25 липня 2018 року в Національній школі суддів України відбулося чергове засідання групи розробників навчального курсу для кандидатів на посаду судді на тему: “Судове адміністрування та доступ до суду”. Директор цього навчального курсу – викладач–науковий  консультант відділу підготовки викладачів (тренерів), заслужений юрист України Олександр Терлецький.

У роботі взяли участь суддя Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Михайло Вільгушинський, викладач–координатор відділу підготовки викладачів (тренерів) Ольга Булейко, суддя Апеляційного суду Івано–Франківської області Андрій Малєєв, суддя, голова Вінницького апеляційного адміністративного суду Віталій Кузьмишин, начальник відділу аналізу статистики Верховного Суду Олена Тимченко, начальник відділу забезпечення діяльності голови та заступника голови Вінницького апеляційного адміністративного суду Олена Мілієнко та головний спеціаліст відділу підготовки викладачів (тренерів) Юлія Найденко.

Група розробників продовжила роботу над структуруванням матеріалів навчального курсу, розробкою практичних завдань для роботи в малих групах, нотаток для фасилітаторів та додатків до практичних завдань.

На завершення зустрічі Олександр Терлецький відзначив плідну командну роботу розробників тренінгу.

 

НАЦІОНАЛЬНА ШКОЛА СУДДІВ УКРАЇНИ