flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Тернопільського окружного адміністративного суду взяли участь в тренінзі для тренерів з викладення курсу для кандидатів на посаду судді : "Запобігання та протидія дискримінації"

09 серпня 2018, 16:43
        09 серпня 2018 року у м. Києві Національною школою суддів України спільно з проектом Ради Європи "Посилення імплементації європейських стандартів прав людини в Україні" проведено тренінг для тренерів (ТоТ) з викладення курсу для кандидатів на посаду судді "Запобігання та протидія дискримінації". Участь у вказаному заході взяли судді Тернопільського окружного адміністративного суду Інна Білоус, Андрій Жук та Вікторія Хрущ, які є сертифікованими тренерами НШСУ. Тренінг провела начальник відділу науково-методичних досліджень проблем судочинства НШСУ Тетяна Фулей. Під час тренінгу судді - викладачі мали змогу проаналізувати програму навчального курсу та зрозуміти її логіку, оволодіти методикою викладання кожного елемента програми курсу, перевірити, розроблені матеріали достатньою мірою сприяють досягненню навичок у кандидатів на посаду судді та сформувати цілісне бачення викладання цього курсу.
       Нагадуємо, що 27 серпня 2018 року стартує спеціальна підготовка кандидатів на посаду судді, яка буде тривати 9 місяців, після чого на кандидатів очікує кваліфікаційний іспит та конкурс на зайняття вакантних посад суддів. Вищою кваліфікаційною комісією суддів України направлено до Національної школи суддів України 386 кандидатів на посаду судді. Спеціальна підготовка буде проходити у Дніпропетровському, Київському, Львівському, Одеському, Харківському та Чернівецькому регіональних відділеннях НШСУ.