flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН ТА УЧАСНИКІВ СУДОВОГО ПРОЦЕСУ!

11 жовтня 2023, 10:18

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН ТА УЧАСНИКІВ СУДОВОГО ПРОЦЕСУ!

 

У зв’язку із відсутністю достатнього фінансування на 2023 рік щодо забезпечення поштовими марками, Тернопільський окружний адміністративний суд має обмежену можливість здійснювати надсилання паперових документів поштовим зв’язком.

З метою своєчасного повідомлення про день та час судових засідань просимо використовувати сучасні альтернативні способи для отримання процесуальних документів та іншої інформації із суду, а саме:

  1. ознайомитись з датою призначення справи до розгляду на веб-сайті Тернопільського окружного адміністративного суду у розділі «Громадянам»: Списки судових справ, призначених до розгляду;
  2. отримувати процесуальні документи електронною поштою;
  3. телефонувати до інформаційного центру суду за номером (0352) 22-03-41;
  4. отримувати процесуальні документи електронною поштою через підсистему «Електронний суд», для чого необхідно:
  • зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (створити електронний кабінет в підсистемі «Електронний суд»), розміщеній на офіційному веб-порталі Судової влади України;
  • з метою відображення в розділі «Мої справи» наявні в суді справи користувачу необхідно, щоб в карточці додаткових відомостей учасника процесу в автоматизованій системі документообігу суду (далі АСДС) у відповідному полі був внесений реєстраційний номер облікової картки платника податків (далі РНОКПП) користувача. Для цього потрібно надавати суду РНОКПП учасника справи для того, щоб відповідальний працівник апарату суду мав можливість внести ці дані (обов’язково для представників сторін – адвокатів).

Будь-ласка, учасники судових процесів, за можливості, подайте заяву до суду про отримання процесуальних документів електронною поштою.

Також при зверненні до суду прохання повідомляти про всі відомі засоби зв’язку - офіційні адреси, адреси електронної пошти, номера телефонів свої та інших учасників процесу.

Нагадуємо, що з текстами всіх судових рішень можна ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень reyestr.court.gov.ua.

Дякуємо за розуміння.